franja superior franja superior

Inici Associació Activitats Notícies Galeria Testimoni Links contacte
| Estatuts | Objectius | Memòries | junta

 

 

L'Associació ALBA es constitueix l'any 1999 i comença a funcionar a partir de l'any 2000 amb un grup de dones afectades de càncer de mama a Maó. El grup el composen 15 sòcies fundadores amb l'objectiu d'ajudar a la resta de les dones que en endavant es veiessin en les mateixes circumstàncies.

Alba és una associació independent, sense afany de lucre, compta en l'actualitat amb 82 sòcies afectades i un soci afectat i 58 sòcies - col laboradores  que ens donen suport moral i econòmicament i que poden participar en les nostres activitats si ho desitgen.

L'àmbit d'actuació de l'Associació és l'illa de Menorca, comptem amb sòcies de tots els municipis.

La seu es troba a Maó, al Cós de Gràcia 19, on realitzem la major part de les nostres activitats.

Ens financem amb les quotes de socis  i col laboradores , de subvencions rebudes per part de les entitats públiques i privades, també a través de les activitats realitzades per l'Associació, com rifes, sopars ball, gales, loteria de Nadal, donatius , etc ..

Estem integrades en la Federació Nacional d'Associacions de Càncer de Mama, FECMA, a la Coordinadora de Persones amb discapacitat de Balears, en el Consell de l'Institut Balear de Dona i al Consell de la dona de l'Ajuntament de Maó.

Pretenem donar resposta a les persones afectades de càncer de mama, amb l'esperança de ser útils i el desig de millorar la seva qualitat de vida.

 
Derechos de autor 2009, Associació Alba